• Banner-filler_edited1

Mesogun Injectables

Mesogun Injectables

Hyaluronzuur

Voordat u een cosmetische behandeling ondergaat in onze praktijk, is het fijn om meer te weten over de middelen die wij gebruiken tijdens de behandeling. Fillers op basis van hyaluronzuur zijn erg populair dankzij de uitstekende kwaliteit en de veiligheid van het product.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur klinkt misschien als een chemisch goedje, maar het tegenovergestelde is waar: hyaluronzuur is juist één van de bouwstenen van ons lichaam. Je vindt de lichaamseigen stof van nature terug in het bindweefsel, zenuwweefsel, epitheelweefsel en in de huid. Deze glucose bouwsteen zorgt ervoor dat de huid soepel en veerkrachtig blijft.

Mesotherapie is geschikt voor

Hydratatie en huidverbetering van het gelaat. Opvullen van rimpels, neuslippen plooi, afhangende mondhoeken, lijntjes bovenlip, littekens verminderen en vergoten van de lip volume. Deze procedure wordt aanbevolen voor iedereen die er jonger uit wil zien en zoals een model van reclamebanners van online roulette casinos.

Waar moet u rekening mee houden

We beginnen met een intakegesprek waarbij een gezondheidsverklaring ingevuld en getekend dient te worden. Uw wensen worden besproken en u krijgt een advies omtrent de mogelijkheden van behandelingen. Zijn er contra-indicaties (aandoeningen of gebruik van bepaalde medicatie waardoor de behandeling niet geschikt is) is het mogelijk dat de behandeling niet door kan gaan. In sommige gevallen is het mogelijk om toestemming aan uw arts te vragen of de behandeling plaats mag vinden.

De behandeling

Eerst wordt uw huid ontsmet,dan verdoven wij het behandelgebied, hierna wordt met behulp van de Mesogun de vloeistof met kleine prikjes direct onder de huid ingebracht. De gun verdeeld het materiaal gelijkmatig en zorgt ervoor dat het overal even diep in de huid komt. De behandeling bestaat uit 1 tot 2 behandelingen. Een injectie met Hyaluronzuur is een niet-chirurgische behandeling. De hersteltijd is minimaal en je ziet meteen het natuurlijk ogende resultaat. Het Hyaluronzuur van REVOLAX® lijkt precies op het Hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit. Daarom zijn er voorafgaand aan de behandeling geen allergietesten nodig. De procedure is snel en eenvoudig. De behandeling duurt maar 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kun je meteen weer je dagelijkse activiteiten oppakken.

Voor de behandeling dient u rekening te houden met:

• Geen koffie of alcoholiche dranken te nuttigen 24 uur voor de afspraak.
• Gelieve geen bloedverdunners en of ibuprofen te gebruiken op de dag dat u de afspraak heeft. Raadpleeg uw arts hierover.

Hoe lang blijft het resultaat behouden?

Het resultaat van een behandeling is direct zichtbaar en voor een langere periode te zien, maar niet blijvend. Afhankelijk van de te behandelen plek en de persoonlijke eigenschappen van de huid, blijven de resultaten enkele maanden tot een jaar zichtbaar.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?

Dankzij het hoogwaardige veiligheidsprofiel en de verdraagbaarheid van REVOLAX® gels in de huid, kun je jouw dagelijkse activiteiten onmiddellijk na de behandeling hervatten. Na de behandeling zou je enig ongemak kunnen ervaren, zoals tijdelijke gevoeligheid, roodheid, zwelling of kneuzingen in het geïnjecteerde gebied. Deze symptomen zijn meestal licht tot matig en verdwijnen in minder dan zeven dagen. Om de kans op een eventuele zwelling te verminderen kun je het behandelde gebied korte tijd koelen met een ijskompres.

Zijn er uitsluitingscriteria?

Een Hyaluronzuur mag niet worden gebruikt bij:
• cliënten die de neiging hebben om hypertrofische littekens te ontwikkelen;
• cliënten met een geschiedenis van auto-immuun ziekte of die behandeld worden met immuuntherapie;
• cliënten van wie bekend is dat ze overgevoelig zijn voor hyaluronzuur;
• vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven;
• cliënten jonger dan 18 jaar;
• lichaamszones met dermale ontstekings- of infectieverschijnselen.

Behandelmogelijkheden:

–  Fronsrimpel

–  Jukbeenderen

–  Liprimpels

–  Lipvolume

–  Neuslippenplooi

–  Afhangende Mondhoeken

–  Kin

Nazorg

• Gebruik geen make-up gedurende tenminste 6 uur na de behandeling
• Geen inspannende activiteiten tot 24 uur na de behandeling
• Gedurende 1 week na de behandeling na 48 uur de behandelde zone te maseren. zo nodig te koelen met een icepack (zolang nodig)
• Gedurende 2 weken na de behandeling: geen Sauna/Turks stoombad
• Geen langdurige blootstelling aan zon of aan UV licht. Het is mogelijk dat er kleine blauwe plekjes op de behandelde plaats voorkomt, deze trekken vanzelf weg. Zijn er andere bijwerkingen of vragen neem dan contact op.

Mesotherapie-1024x366