• Banner-filler_edited1

Wimperextensions

Wimperextensions

Hoe werkt het zetten van one by one wimperextensions?

Met behulp van speciale lijm, welke uiteraard niet schadelijk is voor uw ogen, worden de wimpers aangebracht. De behandeling beschadigd uw eigen wimpers niet en uw eigen wimpers worden er ook niet anders van. Wimperextensions worden aangebracht op en tussen uw eigen wimpers en daarom moeten er wel zichtbare wimpers van nature aanwezig zijn. Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van het echte te onderscheiden is. De hiervoor gebruikte lijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op natuurlijke wimpers; deze blijft zacht, flexibel en het veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers.

Voordelen en kenmerken van wimperextensions.

Tot 2 maanden houdbaar, afhankelijk van de levensduur van de natuurlijke wimpers. Het voelt zacht en flexibel aan. Het geeft een zeer natuurlijke uitstraling. De behandelduur is gemiddeld 2 uur bij een volledige nieuwe set Nabehandeling duurt gemiddeld 1 uur; dit ligt aan de tijd die ertussen verstrijkt.

Levensduur van de wimperextensions.

Na circa 6 weken worden uw eigen wimpers vervangen door nieuwe haartjes. De extensions blijven daarom circa 6 weken zitten.

Nazorg: Wat mag wel en niet na de behandeling?

Het is belangrijk onderstaande informatie te lezen en de adviezen op te volgen, dit is essentieel voor het behoud van uw wimper extensions.

1. Laat de extensions de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling niet nat worden. Zodoende kan de lijm volledig uitharden en hechten.
2. Vermijd grote hoeveelheden extreme hitte, zoals stoomcabines of sauna’s.
3. Gebruik geen directie waterdruk op de wimpers in de douche.
4. Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen, gebruik geen handdoek of watjes, deze geven pluisjes af en haken aan de wimpers vast.
5. Kam de wimpers dagelijks zachtjes door met de meegegeven wimperborstel en druk ze zodanig in model.
6. Slaap niet “op” het gezicht.
7. Als u veel zwemt, adviseren wij een zwembril te gebruiken.
8. Niet in de ogen wrijven en niet aan de wimpers trekken.
9. Geen handmatige wimperkrullers gebruiken. Warmtekrullers mogen wel, maar deze alleen op de uiteinden van de wimpers aanzetten.
10. Vermijd op olie gebaseerde producten, inclusief op olie gebaseerde make-up in het ooggebied. Kijk ook op de ingrediënten van uw shampoo en andere zeep/cosmetica producten of deze olie vrij zijn. Vermijdt ook producten die ingrediënten bevatten met de benamingen: Glycol en Carbonate. Zoek op de etiketten, naar Propylene Glycol, Polethylene Glycol (PEG), en Propylene Carbonate.
11. Gebruik alleen een mascara op waterbasis, GEEN/NOOIT waterproof mascara. (In principe heeft u geen mascara nodig.)
12. Ga iedere 2 tot 3 weken naar uw WimperStyliste om de Extensions bij te laten werken.

whatsapp-Dominiquw
unnamed

Verzorgende after care producten

1. Lashcare Volume Up Coating Mascara: deze mascara is speciaal vervaardigd voor het gebruik op wimperextensions. Het product bevat geen toegevoegde oliën en vetten, en is eventueel te verwijderen met warm water.
2. Lashcare Liquid Make-up Remover: de remover kunt u gebruiken om make-up rondom de ogen te verwijderen. zonder de wimperextensions aan te tasten.
3. Lashcare Coating Sealer: Uw Wimperextensions één maal daags behandelen met een laagje coatingsealer, beschermt tegen de invloeden van het gebruik van make-up, en voorkomt vroegtijdig uitdroging van de wimperextensions lijm.
4. Lashcare Proteín Make-up Remover Pads: handige kant en klare make-up remover pads, voor het vetvrij reinigen van uw ogen en gezicht.

Chat openen